TEMPAHAN TENDER

Kepada,

   Tuan/Puan yang dihormati, untuk mendapatkan khidmat pelanggan dalam bentuk tender/tempahan jahitan pakaian dan tempahan yang berupakan bahan pelbagai jahitan kelengkapan pejabat / rumah / sulaman / tag nama serta logo pakaian & perniagaan.

 

2.  Kami sedia menerima tempahan menyiapkan bahan-bahan kelengkapan dan hiasan dalaman pejabat atau rumah anda dalam bentuk jahitan seperti membuat dan memasang langsir, skirting lapek meja, sarung kerusi/bangku, jahitan pakaian lelaki/wanita, pakaian seragam, uniform, baju koporat, baju kanak-kanak, sulaman, tag nama / logo perniagaan, kerja pemasangan dsb.

 

3.  Kepada semua pelanggan kami, kami sedia menerima tempahan-tempahan anda semua untuk keterangan lanjut sila hubungi kami diwaktu pejabat/kerja untuk mendapatkan khidmat perunding bagi apa-apa bentuk tempahan yang akan dibuat.

 

4.  Bagi memudahkan urusan, sedikit kertas kerja berupa catitan bahan-bahan yang hendak disebut dalam sebutharga jumlah dan saiz bahan dikehendaki.  Kertas kerja ini melibatkan sebutharga bagi tender kerajaan atau swasta dengan jumlah kapasiti yang besar secara ringkas perlu perbincangan dan persefahaman dalam urusan tender antara agensi dan syarikat.

 

5.  Bagi tempahan biasa - sulaman - tag nama/logo, tuan/puan hanya perlu terus kepada kami untuk urusan tempahan dan pengukuran bahan sahaja.  Kami juga ada khidmat perunding antara syarikat untuk tempahan baju-baju 'T' Sukan atau biasa dengan harga berpatutan mampu bayar.

 

Terima kasih  sumbangan anda.

10 Feb. 2013.

 

 

TENDER KERAJAAN/SWASTA

Kerja-kerja Pemasangan Tempahan

 

 

 

En. Mohamad bersama En. Rozi dan Cik Norlia Hamdan, bekerja keras untuk menyiapkan kerja-kerja tender pemasangan hiasanan dalaman pejabat kerajaan Kolej Komunti Taiping, Perak.

 

 

 

Pemandangan kerja-kerja tender menyiapkan pemasangan kelengkapan hiasan dalaman pejabat yang telah lengkap dipasang sepenuhnya. 

 

 

 

Pandangan pemasangan siap hiasan dalaman bilik mesyuarat/gerakan Kolej Komuniti Taiping, Perak.

Contoh jenis kerusi standard kebanyakan yang digunakan dalam upacara majlis keraian